sâmbătă, 29 octombrie 2011

Lamurire.

Mi s-a sters contul de pe google, motivul?
Am cautat pe YT parti dintr-un film, Troia mai exact, si la un moment dat o parte avea niste chestii mai ''indecente'' (omfg ajdfsDFDS PORN ALERT!) it's Brad Pitt we're talking about.
Iar eu cand am vazut casutele cu modificarea varstei m-am dat ca vaca sa modific. Am modificat varsta ca sa vada aia ca nu-s prea necoapta ca sa vad o scena de sex cu Brad Pitt de trei minute. Si evident ca modificand varsta am calcat peste una din articolele din minunatul lor set de reguli care se da spre citire in orice chestie te-ai inregistra. Regulament pe care ofc nu se deranjeaza nimeni sa il citeasc. Serios acuma, exista cineva care il citeste?
Si prin urmare blogul meu anterior Un actor grabit a decedat ieri. M-am crizat, am spus ceva cu mamici si organe, m-am dat cu capul de pereti si am avut o revelatie: ''Bah, hai sa imi fac eu alt blog, oricum aveam de gand sa imi schimb stilul de a scrie, si eu fara a-mi varsa veninul undeva, pe ceva din magnifica lume a internetului nu rezist.''
Asa ca am facut Culori interzise, in principiu e cam aceasi poveste ca si in cazul celuilalt blog, doar ca de data asta se presupune ca scriu mai matur, mai cu miez si alte stereotipii din astea.
To make a long story short: Mi-am schimbat sediul si numele SRL-ului. *laughs*.

1 comentarii:

MikuMyuuki spunea...

Am cautat eu azi, dupa comentariul tau despre Băse, blogul tau. Chiar ma intrebam de ce nu mai imi apare nimic nou.
Si dupa ce mi-am dat eu seama ca nu mai exista, am intrat si eu pe noul tau cont google si am aflat de acest nou blog.
Adevarul e ca aici chiar scrii mai matur.
De fapt, imi place enorm modul in care scrii.
Satiric, ironic, direct.

`miku

Trimiteți un comentariu