vineri, 13 ianuarie 2012

Scrisoare soriceasca.

Catre rozatorul de sub patul meu,

De la 7 ani in sus am fost ferita de vecini schizofrenici, deoarece m-am mutat la casa. Dar tu, prietene chitaitor, compensezi din plin.
Cea mai mare fobie a mea noaptea, atunci cand ma duc la baie nu e sa ma prinda Bau Bau. Ala reprezinta ultima grija, cea mai mare fobie e sa dau de moaca voastra de ratati mancatori de branza, si primul impuls in caz ca se intampla orgia, e sa pun mana pe un cutit de bucatarie si sa dau dupa voi.
Sincer, daca ar fi dupa mine, v-as scoate din lantul trofic al acestei planete, dar cum nu e dupa mine, va tolerez. Nu va pun capcane, grausor, lipici (ala il pune mama btw), nu va aduc matzu in casa. Pe scurt va tolerez, mai mult decat altii.
Dar de la asta pana la a bate stepu la 1 noaptea, e cale luuunga. Am ajuns sa bat in pereti si in podele ca o handicapata, in speranta ca o sa te simti, si o sa te duci dracului in gaura ta infecta. Dar nuuuuu, hai sa o facem pe vita asta sa joace sarba in toiu' noptii.
Eu cred sincer, cred ca ai nevoie de un hobby. Du-te la femei, apucate de entobotanice, du-te la disco (nah, ca tot imi reproseaza momaile ca nu trec pe acolo).
Nu stiu cum reusesti sa te sincronizezi atat de bine, ca fix atunci cand ma culc trebuie sa incepi sa faci pe nebunu.
Asa ca, dragu badii, nu ma face sa imi aduc matzu in casa. Ar fi penal pentru amandoi, una pentru tine, ca ai sfarsii drept aperitiv, si alta pentru mine, ca ar trebui sa iti vad mecfla la lumina zilei.
Multumesc anticipat  ^____^.

Cu drag,   nebuna care  bate in pereti la 1 noaptea.

3 comentarii:

Suflet de curva spunea...

:)) m-am amuzat

Măddz`own spunea...

ce tare :))..`no Maria îţi recomand să faci un dialog cu chiţ chiţ şi să`i explici, în faţă, că începi să nu îl mai tolerezi ;) :)):))

Tsume spunea...

In mod paradoxal, nenea rozator o incetat cu stepu aseara. Alta explicatie in afara ca are net nu gasesc =))

Trimiteți un comentariu