sâmbătă, 18 februarie 2012

I'm back, bitches.


M-am intors, mai pusa pe scos aberatii pe tastatura ca niciodata.
Am stat aproape trei saptamani fara PC, in care am supravietuit (sau am incercat sa supravietuiesc) cu niste melodii de kko de pe la TV (slava domnului ca pe Music Mix mai bagau cate una de doamne ajuta). Cu cate un serial de pe Pro Cinema (Two and a Half Men si Studio 60 ftw) si evident, cu carti.
Incepusem un jurnal, din lipsa de blog, si ca orice jurnal pe care l-am inceput, a dat si asta chix. Nu stiu de ce reusesc sa imi descriu viata, intodeauna, pe o foaie adevarata, ca si cum as scrie scenariul unei telenovele boliudiene, si pe blog reusesc sa o fac fara sa par ca as avea un pai in fund (cel putin asta cred *laughs).
Am vazut vreo doua filme geniale in acest rastimp, la TV bineinteles.
Am vazut Admiral, un film rusesc absolut superb despre amiralul Kolchak si zorile revolutiei bolsevice, mi-a placut enorm cum a fost redata povestea de dragoste dintre amiral si iubita lui, Anna.
Am vazut si Sleepy Hollow cu Johny Depp in rolul principal. Filmul in sine nu a fost o mare capodopera, dar Johny, in rolul detectivului Ichabod Crane a facut toti banii.
In rest am citit mult. Am reusit sa termin ultimul volum din Musashi, Marele Gatsby si Sense and Sensibility a lui Jane Austen, iar acum citesc Cartea Mironei de Cella Serghi, care daca nu ar abunda de propaganda comunista in unele fragmente, mi-ar placea la fel de mult ca si Panza de paianjen.
In rest am frecat menta masiv, si cum sa uit, am facut rubeola, care m-a scutit in mare parte de compania unor momai. 
Si pentru ca sunt Tsume, am sa ma intorc la scoala abia marti *laughs*.

1 comentarii:

Anonim spunea...

m-am uitat și eu, săptămâna trecută, la two and a half men <3 nu mai văzusem de foarte multă vreme. dau chestii simpatice pe procinema, câteodată.

Trimiteți un comentariu