miercuri, 14 noiembrie 2012

Sluts vs Haters.

Stiu ca odata tovarasa Hun o scris ceva pe tema asta. 
Nu m-am batut pana acum de treaba asta pana cand am auzit in treacat pe coridor o conversatie intre doua tipe. Tema discutiei era o pitulice dintr-o alta clasa care se fataia pe coridor, si la un momendat discutia degenera din ''Ce ma enerveaza fata asta'' in ''Mie asa de curva mi se pare''.
Mi s-a parut amuzant, pentru ca aud de atatea ori cuvantul asta atribuit unor persoane, vezi tipe sau tipi numind alte tipe curve, incat deja se aseamana a dracului de mult cu moda aia de a ura o chestie doar pentru ca asa e ''kul''.
Faptul ca exista curve nu e ceva nou, faptul ca tu alegi sa iti futi un timp pe care il puteai folosi mult mai util iarasi nu e ceva nou. Vreau numai sa realizati cat de mult va asemanati facand asta cu babele alea lipsite de ocupatie care spioneaza prin scarile blocurilor sau trag cu ochiul pe geam in curtea vecinei/vecinului.
Si ce daca e curva? Scuza-ma, ai surprins-o cumva in timp ce si-o tragea cu barbatu'-tau?

Sa zicem ca se comporta ca o catea in calduri, sa zicem ca se imbraca ca o japita (ceea ce nu era cazul in momentul ala cel putin). Cu ce iti afecteaza tie viata? Crede-ma ca nu ti-o afecteaza cu absolut nimic. Singurul caz in care ai dreptul sa o numesti curva sau sa o povestesti pe la spate si sa ii rupi mufa e atunci cand pune mana pe ce e al tau, in rest nu te comporta ca  o maica stareta, te rog, nu impresionezi pe nimeni.
Imi place in aceasi masura sa vad tipi numind alte tipe curve, in timp ce nu se pot abtine in a se holba-n decolteul lor generos, sau a afisa pe fata o privire gen ''dat ass'' in timp ce le fac cu ou si cu otet.
Dragii mei, invatati sa ignorati ceea ce pretindeti cu atata vehementa ca urati, daca nu va plac curvele stati departe de ele. Fiecare e liber sa futa cat vrea, sa isi traiasca viata cum vrea. Daca o tipa vrea sa fie curva, foarte bine, sa fie curva, e alegerea ei si voi nu aveti nici un drept sa va apucati sa o denigrati, s-ar putea sa va surprindeti in situatia de a avea mai multe issues decat persoana in cauza.

Stop bitching about sluts, toata lumea se comporta de parca ar fi o problema de proportii cosmice, cand de fapt nu implica decat una bucata muiere care si-o trage cu mai multi. Sau una bucata mascul care si-o trage cu mai multe, daca e sa vorbim de manwhores.
Atata timp cat se comporta normal cu tine, atata timp cat nu are nici o problema cu tine, faptul ca ea e curva nu ar trebui sa iti afecteze augusta-ti existenta,  rautatea gratuita fata de o persoana care nu numai ca nu ti-a gresit cu nimic, dar care nici nu stie ca existi, e o curvasarie mai mare decat cea practicata de femeile de pe centura, cel putin aia isi face meseria pe fata fara sa pretinda ca e sfanta puritate reincarnata intr-o vita incaltata, cand de fapt nu e mai buna decat ''curvele'' fata de care isi declara ura de fiecare data cand vede cate o tipa mai dotata sau mai machiata ca ea.

Exista multe alte lucruri mai grave pe lumea asta decat sa fi curva. Exista de exemplu optiunea de a te comporta ca un/o frustrat/frustrata si de a te plange apoi la 50 de ani ca ti-ai ratat viata, prea ocupat sa o traiesti pe a altora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu